Policija prosi za pomoč: Voznik Škode Oktavija v Trzinu trčil v vozilo Peugeota, ki se je nato prevrnilo

Iz Ljubljanske policijske uprave so nam sporočili, da domžalski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila danes, okrog 11.20 ure na trzinski obvoznici v neposredni bližini piramide na naslovu Blatnica 1 v Trzinu, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila Peugeot 206 in neznani voznik osebnega vozila Škoda Octavia, karavan izvedbe, rdeče barve.

Po do sedaj zbranih obvestilih, kot so nam sporočili iz Policijske uprave Ljubljane je znano, da je voznica Peugeota vozila iz smeri Domžal proti Ljubljani, pri tem pa naj bi bila pri menjavi prometnega pasu zaradi neznanega voznika Škode Octavia, slednja primorana zavirati, zaradi česar je izgubila oblast nad vozilom. Zapeljala je na obcestno ograjo, vozilo pa se je pri tem prevrnilo na travnato površino ob potoku. Voznica je po podatkih policije utrpela lahke telesne poškodbe.

V zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče na PU Ljubljana naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči ali vozniku, predvsem pa neznanega voznika, da to javijo/se javi na njim najbližjo policijsko postajo oziroma Policijsko postajo Domžale na številko 01/724-65-80 ali na interventno številko 113.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi