Policija išče pešca, ki je večkrat v glavo udaril voznika in mu povzročil hude poškodbe

Na križišču Verovškove in Černetove ulice v Ljubljani sta se v soboto, 3. julija 2021, sprla pešec in voznik osebnega avtomobila. Pešec je voznika večkrat udaril v glavo in mu povzročil hude telesne poškodbe. Po dogodku je pobegnil. Policisti vse, ki so morda dogodek opazili ali bi karkoli vedeli o njem, prosijo, da se zglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Šiška.

Dogodek se je zgodil v soboto nekaj pred 9. uro v križišču Verovškove in Černetove ulice v Ljubljani. Pešec in voznik osebnega vozila sta se sprla, nato pa je pešec voznika udaril v glavo in mu povzročil hude telesne poškodbe. Kraj dogodka je nato zapustil v smeri Drenikove ulice.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je moški (pešec) star od 30 do 35 let, visok okrog 170-180 cm, močne atletske postave, izrazit nos, kratko pristriženih kostanjevih las, s kratko pristriženo rdečkasto brado, oblečen v dolge jeans hlače in kratko črtasto majico.

Vse, ki so morda dogodek opazili ali bi karkoli vedeli o dogodku na Policijski upravi Ljubljana naprošajo, da se zglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Šiška, tel. št. 01/ 583 37 00, številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Miha Ulčar; Foto: PU Ljubljana

 

Tagi