Poklicni gasilci CZR Domžale posredovali na dveh prometnih nesrečah

Poklicni gasilci CZR Domžale so danes posredovali na dveh prometnih nesrečah. V jutranjih urah je do naleta treh osebnih osebnih vozil prišlo na štajerski avtocesti pri izvozu za Blagovico v smeri Ljubljane. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe. Okrog 13. ure pa sta na Savski cesti v križišču z Aškerčevo ulico v Domžalah trčila kombinirano in osebno vozilo. Tudi v tej nesreči je ena oseba utrpela poškodbe.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 6.58 uri obveščeni o naletu treh osebnih vozil na štajerski avtocesti pri izvozu za Blagovico. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter nudili pomoč lažje poškodovani osebi, katero so v nadaljevanju prevzeli reševalci. Delavci Darsa so očistili razlite motorne tekočine.

Ob 13.02 pa so gasilci prejeli obvestilo, da sta na Savski cesti v križišču z Aškerčevo ulico v Domžalah trčila kombinirano in osebno vozilo. Hribar nam je povedal, da so po prihodu zavarovali kraj nesreče ter nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

 

Tagi