Počilo v križišču pri uvozu na avtocesto. Dve osebi poškodovani

Danes, nekaj pred 15.30 uro je v križišču Krumperške in Virske ceste v Zaborštu pri Domžalah (pri izvozu za avtocesto) prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči sta dve osebi (voznica in otrok) utrpele poškodbe in bile s strani reševalcev prepeljane v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil (Renault Laguna karavan in VW Passat) v križišču Krumperške in Virske ceste v Domžalah obveščeni ob 15.28 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, nato pa odklopili akumulatorje na vozilih ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin. V nesreči sta voznica enega izmed udeleženih vozil in njena sopotnica (mlajša deklica) utrpeli poškodbe in bili s strani reševalcev NMP Domžale oskrbljeni ter v nadaljevanju prepeljani v UKC Ljubljana. V drugem vozilu, v katerem so se nahajale štiri osebe, ni bilo poškodovanih. Na kraju so posredovali tudi policisti.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo povedala, da so bili policisti o njej obveščeni okoli 15.30 uri. Nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je v križišču zavijala levo na Krumperško cesto, pri tem pa odvzela prednost voznici, ki je pravilno pripeljala naravnost. Udeleženka in potnica v njenem vozilu sta se lažje poškodovali in sta bili s kraja odpeljani z reševalnim vozilom. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi