Odprl balkonska vrata in omahnil v globino, pri tem utrpel hujše poškodbe

Danes, nekaj minut pred 3.30 uro zjutraj je prišlo do nesreče v stanovanjski hiši na Jarški cesti v Spodnjih Jaršah, kjer je mlajši občan odprl balkonska vrata v tretjem nadstropju, ki so brez ograje ali balkona in omahnil ter padel na na betonsko streho garaže nadstropje nižje in se je huje poškodoval.

Matjaž Merkužič, poveljnik poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 3.23 obveščeni, da je na Jarški cesti v Spodnjih Jaršah mlajši moški padel iz višjega nadstropja in obležal na betonski strehi garaže. Gasilci so poškodovanega moškega na tla spravili s pomočjo gasilske avtolestvije, nato pa so še pomagali reševalcem NMP Domžale pri njegovi oskrbi. Reševalci so ga v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana.

V zvezi z okoliščinami nesreče nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da se je po do sedaj zbranih obvestilih moški nahajal v enem izmed stanovanj večstanovanjske zgradbe. Pri tem je odprl  balkonska vrata v tretjem nadstropju, ki so brez ograje ali balkona in omahnil ter padel na balkon nadstropje nižje in se je huje poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana. Po do sedaj znanih podatkih življenje osebe ni ogroženo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi