Od julija pogrešajo 48-letnega Roberta Nučiča

Policisti Policijske postaje Grosuplje od 8. 7. 2019, obravnavajo pogrešanje 48-letnega Roberta Nučiča iz Grosuplja. Svojci so ga nazadnje videli 6. 7. 2019, v popoldanskih urah doma. Robert je visok 190 cm, srednje postave, ne nosi očal, v času izginotja ni imel brade ali brk. Kaj bi lahko imel oblečeno, ni znano.

Za izsleditev osebe so policisti izvedli vrsto aktivnosti, med drugim je bila izvedena tudi iskalna akcija skupaj z lovci in gasilci v sodelovanju z jamarsko reševalno službo, s katerimi je bilo pregledanih več naravnih jam, ki se nahajajo v gozdovih v okolici naslova prebivanja. Iskalna akcija ni bila uspešna. Opravljenih je bilo več razgovorov s sosedi, prijatelji, znanci, bivšimi sodelavci in ostalimi osebami, ki bi lahko posredovali koristne informacije.

Ker do sedaj izvedene aktivnosti niso bile uspešne in pogrešani ni bil izsleden, policisti naprošajo vse, ki bi imeli koristne informacije o pogrešani osebi, da to sporočijo na Policijsko postajo Grosuplje na št. 01/781 83 80 ali številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Miha Ulčar; Foto: PU Ljubljana

 

Komentarji uporabnikov
Tagi