Nočni vandalizem na ulici Matije Tomca: Na parkirišču razbili Audija, iz Forda pa ukradli registrske tablice

Dva lastnika jeklenih konjičkov, ki živita na ulici Matije Tomca 2, zjutraj zagotovo nista bila vesela, ko sta videla kaj se je zgodilo. Neznani storilci so se čez noč namreč lotili dveh osebnih avtomobilov in sicer so na avtomobilu znamke Audi razbili pet stekel, nato pa z ostrim predmetom poškodovali še pnevmatike na levi strani vozila. Iz bližnje parkiranega osebnega vozila Ford Fokus pa so odtujili obe registrski tablici LJ – 756 – DD.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi z dogodkom povedali, da so bili policisti danes ponoči okrog 2.20 ure obveščeni o poškodovanju osebnega vozila na Župančičevi ulici v Domžalah. Policisti so z ogledom kraja in zbranimi obvestili ugotovili, da je neznani storilec preko noči na parkirišču poškodoval osebno vozilo znamke Audi A8, tako da je razbil pet stekel (razen vetrobranskega), nato pa z ostrim predmetom poškodoval še pnevmatiki na levi strani vozila. Z dejanjem je lastnika oškodoval za približno 1000 evrov.

Prav tako so bili policisti nekaj po 8. uri zjutraj obveščeni o tatvini dveh registrskih tablic iz osebnega vozila Ford Focus, ki je bil parkiran na parkirišču Ulice Matije Tomca v Domžalah. Neznani storilec je dejanje izvršil med 22. in 7. uro zjutraj so še povedali na PU Ljubljana.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi