Neznani storilci vlomili v Tuš center in ukradli večjo količino pirotehnike

Nekateri danes ponoči ponovno niso mogli spati. Namesto, da bi si ogledali kakšen film, se stisnili k najdražji ali pa v roke prijeli knjigo, so izbrali raje vlomilsko orodje in se podali na vlomilski pohod. Tokrat so si za svoj cilj izbrali Tuš center v Domžalah, kjer so si postregli z večjo količino pirotehničnih sredstev.

Božično-novoletni prazniki se bližajo s svetlobno hitrostjo. Veliko ljudi ta praznik pospremi z uporabo raznih pirotehničnih sredstvih, ki parajo nebo s različnimi barvami in zvoki. Ker pa to ni zastonj, saj je treba seči v denarnico, so se neznani storilci odločili, da si zastonj priskrbijo pirotehniko in to na način, da so vlomili v Tuš center v Domžalah, kjer so si postregli s pirotehniko, nato pa jih je odnesla noč.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili policisti danes ponoči okoli 2.30 ure obveščeni o vlomu v trgovski objekt na Mestnem trgu v Domžalah. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci vlomili v objekt skozi priročno skladišče od koder so nato odtujili več pirotehničnih izdelkov. Glede na zbrane informacije je nastalo za okoli 1000 evrov škode. Koliko je dejansko odnesene pirotehnike pa bo znano po opravljeni inventuri trgovine, so še dejali na PU Ljubljana.

Če boste med praznike zrli v nebo in si ogledovali takšne in drugačne ognjemete, potem bo zagotovo velika verjetnost, da bo med njimi tudi odtujena pirotehnika. Razen, če ne bodo prej na rokah nepridipravov zažvenketale lisice.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: splet
Tagi