Nalet dveh tovornih vozil pri Blagovici

Danes okoli 13. ure je na avtocesti pri Blagovici prišlo do naleta dveh tovornih vozil. Nastala je le materialna škoda, poškodovanih v nesreči ni bilo.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je sporočil, da so bili danes malo čez 13. uro obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti pri Blagovici. Gasilci so območje prometne nesreče zavarovali in počakali na prihod policistov.

Po besedah Potočnika je prišlo do naleta dveh tovornih vozil, nastala je večja materialna škoda. V prometni nesreči pa ni bilo poškodovanih.

S Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na štajerski avtocesti pred predorom Podmilj v smeri Maribora. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik tovornega vozila zaradi nepravilnega premika trčil v drug tovornjak, ki je zaradi okvare stal na pasu za počasna vozila. Pri tem ni bil nihče poškodovan. Nastala je večja materialna škoda, saj sta bila poleg tovornih vozil poškodovana še avtodoma, ki jih je prevažal povzročitelj.

Zaradi odpravljanja posledic in ogleda kraja nesreče je bil do 14.30 oviran promet, ki je potekal samo po prehitevalnem pasu avtoceste. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: CZR Domžale

Tagi