Na vozilu razbil vsa stekla ter poškodoval pločevino

Kljub temu, da je trenutno v veljavi vladni odlok o omejitvi gibanja ljudi med 21. in 6. uro, pa se nekateri tega ne držijo, med njimi so v prvi vrsti nepridipravi, ki v zavetju teme izvajajo nečedna dejanja. Tako je neznani storilec minulo noč v garaži stanovanjsko-poslovnega objekta SPB-1 v Domžalah pristopil do osebnega vozila znamke Citroen, na njem pa je razbil vsa stekla ter poškodoval pločevino na celotni površini vozila. Motiv za dejanje po podatkih policije trenutno še ni znan.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili nekaj po 4. uri zjutraj obveščeni o poškodovanju osebnega vozila na Ljubljanski cesti v Domžalah. Po do sedaj zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je do sedaj še neznani storilec pristopil do osebnega vozila znamke Citroen in na njem razbil vsa stekla, ter poškodoval pločevino na celotni površini vozila. Motiv za dejanje trenutno še ni znan. S tem je nastalo za okoli 1000 evrov materialne škode.

Policisti še zbirajo obvestila v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in bodo po vseh znanih okoliščinah o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: bralec

 

Komentarji uporabnikov
Tagi