Na Viru voznik pri uvozu na parkirišče zbil peško

Danes okrog 11.30 ure je prišlo do prometne nesreče na Šaranovičevi cesti na Viru pri Domžalah, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in peška, ki je v nesreči utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljana v UKC Ljubljana. Na kraju so poleg reševalcev posredovali tudi poklicni gasilci CZR Domžale in policisti PP Domžale.

Vodja dnevne izmene CZR Domžale, Matjaž Korošec, nam je povedal, da so bili o nesreči osebnega vozila in peške, ki se je pripetila na Šaranovičevi cesti na Viru pri Domžalah, obveščeni ob 11.34 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter nudili pomoč poškodovani peški, ki so jo nato reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

Nesreča se je pripetila pri uvozu iz Šaranovičeve ceste na parkirišče trgovine Mercator. Voznik osebnega vozila je iz glavne ceste zapeljal na parkirišče, pri tem pa naj bi spregledal peško, ki je ravno v tistem času prečkala uvoz parkirišča. Peška, šlo naj bi za domačinko, je v nesreči utrpela poškodbe nog.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi