Na Virski cesti v Domžalah trčili osebni vozili, ob reki Kamniški Bistrici padel motorist

Danes dopoldan sta  se v občini Domžale v malo več kot eni uri zgodili dve prometni nesreči, ki sta na noge postavili poklicne gasilce CPV Domžale, reševalce NMP Domžale in policiste PP Domžale. Najprej je do prometne nesreče prišlo na Virski cesti, kjer sta trčili osebni vozili, druga prometna nesreča pa se je zgodila na rekreacijski osi ob reki Kamniški Bistrici, kjer je padel motorist.

Vodja dnevne izmene CPV Domžale Matjaž Hribar nam je v zvezi z dogodkoma povedal, da so ob 8.38 uri dobili sporočilo, da sta na Virski cesti v Domžalah trčili osebni vozili. Gasilci CPV Domžale so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in nudili pomoč policistom. V prometni nesreči se je poškodovala ena oseba, ki so jo reševalci NMP ZD Domžale. odpeljali v ljubljanski UKC.

Hribar nam je še povedal, da so ob 9.26 uri poklicni gasilci CPV Domžale dobili poziv, da je v naselju Vir pri Domžalah in sicer ob rekreacijski osi ob reki Kamniški Bistrici, padel motorist. Do prihoda reševalcev NMP ZD Domžale, so mu gasilci nudili pomoč, le-ti pa so ga nato prepeljali v ljubljanski UKC.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CPV Domžale
Tagi