Na Virski cesti trčili osebno in kombinirano vozilo

Danes, 14. maja 2024, so bili poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale malo pred 13. uro  popoldne obveščeni o prometni nesreči, na Virski cesti v Domžalah.

Bogdan Potočnik iz CZR Domžale nam je sporočil, da so bili danes ob 12:54 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Virski cesti v Domžalah, nasproti Mass-a.Trčili sta osebno in kombinirano vozilo. Gasilci so zavarovali mesto nesreče ter na poškodovanih vozilih izklopili akumulatorje ter posuli cestišče.

Poškodovanih v nesreči ni bilo, je pa nastala gmotna škoda.

Tomaž Tomaževic iz Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z okoliščinami prometne nesreče povedal: ”Včeraj, okoli 13. ure se je na Virski cesti na Viru pri Domžalah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega in tovornega vozila. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri vožnji po cesti zapeljala na nasprotno stran ceste in trčila v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem se je voznica lažje telesno poškodovala. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njej pokazal 0.62 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti vodijo prekrškovni postopek.”

Nina Orehek; Foto: CZR Domžale

Tagi