Na trzinski obvoznici voznik z osebnim vozilom pristal na strehi

Danes, okrog 21. ure je na trzinski obvoznici v smeri proti Domžalam, nasproti bencinskega servisa, prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki se je prevrnil na streho. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, je pa nastala materialna škoda.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je na kraju posredovala skupaj z gasilci PGD Trzin, nam je povedal, da so bili ob 21.01 uri obveščeni, da se je na trzinski obvoznici v smeri Domžal voznik z osebnim vozilom WV Passat prevrnil na streho. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj nesreče, postavili vozilo na kolesa, odklopili akumulator ter očistili cestišče razlitih motornih tekočin. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z nesrečo voznika osebnega vozila na trzinski obvoznici povedala, da je bilo ugotovljeno, da je vozil po levem voznem pasu, nato pa zavil v levo na travnato nabrežino kjer je avto obrnilo tako, da je obstal na strehi na desnem voznem pasu. Voznik se v nasreči ni poškodoval. Preizkus z alkotestom je pokazal rezultat 0,24 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi