Na trzinski obvoznici trčili voznici osebnih vozil, nastala večja materialna škoda

Danes nekaj po 18.30 uri je v križišču z industrijsko cono na trzinski obvoznici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči sta voznici utrpeli lažje poškodbe, nastala pa je tudi večja materialna škoda. Policisti morebitne očividce prosijo za pomoč v zvezi z razjasnitvijo okoliščin prometne nesreče.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je na kraju prometne nesreče posredovala skupaj z gasilci PGD Trzin, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na trzinski obvoznici, v križišču z industrijsko cono, obveščeni ob 18.38 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilih ter posuli cestišče razlitih tekočin. Na kraju so posredovali tudi reševalci NMP Domžale, ki so oskrbeli obe lažje poškodovani voznici. Je pa po besedah Potočnika na obeh osebnih vozilih, v nesreči sta bila udeležena voznica s Hondo CR-V in voznica z VW Golfom 5, nastala večja materialna škoda. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PPP Ljubljana.

Na Policijski upravi Ljubljana v zvezi z razjasnitvijo okoliščin prometne nesreče naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da to sporočijo na številko 113, anonimno na številko 080 1200 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01 583-88-20.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi