Na trzinski obvoznici trčila tri vozila, na Podrečju voznik zapeljal na zaščitno ograjo

Dnevna izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je danes tekom dneva posredovala na dveh prometnih nesrečah. Nekaj minut čez 11.30 uro je prišlo do prometne nesreče na trzinski obvoznici, kjer so trčila tri osebna vozila. Dobre tri ure kasneje pa so posredovali na Podrečju pri Domžalah, kjer je voznik z vozilom zapeljal na zaščitno ograjo.

Milan Peterc, namestnik vodje III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 11.41 obveščeni, da so na trzinski obvoznici v križišču z Mlakarjevo cesto, trčila tri osebna vozila. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovani noseči sopotnici do prihoda reševalne ekipe NMP Domžale, odklopili akumulator in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Trzin in policisti.

Po podatkih Policije, je nesrečo povzročila voznica osebnega vozila, ki je v križišču zavijal izsilila prednost drugima voziloma. Voznica drugega osebnega vozila se je lažje poškodovala. Zoper povzročiteljico sledi prekrškovni postopek.

Ob 14.39 uri pa so prejeli obvestilo, da je na Virski cesti na Podrečju voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in obstal na zaščitni ograji. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj dogodka ter s tehničnim posegom vozilo spravili na cestišče. Peterc nam je še povedal, da vozilo v nesreči ni utrpelo poškodb. Do omenjene nesreče naj bi po neuradnih informacijah prišlo, ker naj bi se voznik umikal nasproti vozečemu vozilu, da bi preprečil trčenje.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi