Na trzinski obvoznici trčila tri vozila, ena oseba utrpela poškodbe

Danes, nekaj minut pred 15.30 uro je na trzinski obvoznici v smeri Domžal, dobrih sto metrov pred križiščem z industrijsko cono, prišlo do naleta dveh osebnih in kombiniranega vozila. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Zaradi nesreče je bil promet v smeri Domžal močno oviran, zaradi česar so nastajale daljše kolone.

Martin Juteršek, vodja intervencije III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je na kraju posredovala skupaj z gasilci PGD Trzina, nam je povedal, da so bili ob 15.18 uri obveščeni, da je na trzinski obvoznici v smeri Domžal prišlo do naleta dveh osebnih in kombiniranega vozila. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih in posuli cestišče razlitih motornih tekočin. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe, katero so na kraju oskrbeli reševalci NMP Domžale in jo v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je nesrečo povzročil voznik kombija zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper povzročitelja uvedli prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi