Na trzinski obvoznici trčila tri osebna vozila, v Domžalah gorel zabojnik za odpadni papir

Poklicni gasilci CZR Domžale so minulo noč posredovali na dveh intervencijah. Okrog 20. ure so posredovali na Kopališki cesti v Domžalah, kjer je gorel komunalni zabojnik za odpadni papir, nekaj minut po 22. uri pa so posredovali na trzinski obvoznici, kjer so trčila tri osebna vozila. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Martin Juteršek, vodja intervencije III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 20.00 uri obveščeni o požaru komunalnega zabojnika za papir, ki je zagorel v bližini garderob Nogometnega kluba Domžale na Kopališki cesti. Gasilci so požar na zabojniku hitro pogasili. Ogenj je zabojnik, ki je bil prazen, poškodoval. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Domžale-mesto.

Ob 22.16 pa so bili obveščeni o naletu treh osebnih vozil na trzinski obvoznici. Juteršek nam je povedal, da so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi in pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila, s katerim so ga prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju prometne nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Trzin.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi