Na trzinski obvoznici padel motorist

Danes nekaj minut pred 6. uro zjutraj je na trzinski obvoznici prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil udeležen motorist, ki je po podatkih policije zaradi neprilagojene hitrosti padel po cestišču. Pri tem je utrpel lažje poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Matjaž Korošec, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o padcu motorista na trzinski obvoznici, nekaj metrov za križiščem z industrijsko cono, v smeri proti Ljubljani, obveščeni ob 5.50 uri. Takoj po prihodu, so skupaj z gasilci PGD Trzin zavarovali kraj nesreče, do prihoda reševalcev NMP ZD Domžale nudili pomoč in oskrbo poškodovanemu motoristu, katerega so nato z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so še nudili pomoč policistom pri usmerjanju prometa, saj je bil zaradi nesreče zaprt levi vozni pas proti Ljubljani ter po opravljenem ogledu policistov, z vozišča odstranili motor.  Na intervenciji je sodelovalo pet poklicnih gasilcev CZR Domžale z enim vozilom in trije gasilci PGD Trzin z enim vozilom.

Do nesreče je prišlo nekaj metrov za križiščem z industrijsko cono in sicer naj bi voznik ob prižigu zelene luči na semaforju speljal in nadaljeval z vožnjo, pri tem pa naj bi se zaradi neprilagojene hitrosti približal osebnemu vozilu pred seboj, zaradi česar se je ustrašil, zavil levo in padel po cestišču.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi