Na štajerski avtocesti trčili osebni vozili in pristali na strehi, štiri osebe poškodovane

Danes nekaj po 14. uri sta na štajerski avtocesti pred priključkom Lukovica, v smeri proti Ljubljani, trčili osebni vozili in se po trku prevrnili na streho. V nesreči so štiri osebe utrpele poškodbe.

Jani Jeraj, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na štajerski avtocesti pred priključkom Lukovica, obveščeni ob 14.14 uri. Takoj po prihodu so najprej protinaletno in protipožarno zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in štirim poškodovanim osebam nudili pomoč do prihoda reševalcev NMP ZD Domžale, ki so jih nato oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju nesreče je posredovalo šest poklicnih gasilcev CZR Domžale z dvemi vozili.

Jeraj nam je še povedal, da sta obe osebni vozili znamke Ford Focus, po trku pristali na strehi. Vsi udeleženci v nesreči, v vsakem vozilu sta se nahajali po dve osebi, so v nesreči utrpeli poškodbe. Zaradi prometne nesreče je bil v tistem delu avtoceste nekaj časa oviran promet. Na kraju nesreče so posredovali tudi policisti in delavci Darsa.

Poziv očividcem prometne nesreče:

Policisti postaje Prometne policije Ljubljana so dne, 1. 9. 2018 ob 14.15 uri na avtocesti Trojane – Ljubljana, v bližini izvoza Lukovica, obravnavali prometno nesrečo med osebnim vozilom znamke Ford focus, črne barve slovenskega registrskega območja in osebnim vozilom Ford focus, sive barve italijanskega registrskega območja.

V zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče Na Policijski upravi Ljubljana naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na  interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200 ali Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56, na telefonsko številko 01 583 88 20.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi