Na Rodici čelno trčili osebni vozili, pri Blagovici nalet dveh osebnih vozil

Danes, nekaj po 12.30 uri sta na regionalni cesti Domžale-Kamnik na Rodici čelno trčili osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe. To je bila danes že druga prometna nesreča, na kateri so posredovali poklicni gasilci III. izmene CZR Domžale. O jutranji nesreči v Trzinu smo na našem portalu že poročali, je pa minulo noč na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico prišlo do naleta dveh osebnih vozil. 

Čelno trčenje na Rodici

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil na Rodici obveščeni ob 12.38 uri. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli cestišče razlitih tekočin. Reševalci NMP Domžale so na kraju pregledali enega izmed voznikov, ki je utrpel lažje poškodbe. V nesreči je nastala večja materialna škoda.

Do nesreče naj bi prišlo, ko se je voznik s parkirišča avtosalona, kjer je obrnil vozilo, da bi zamenjal smer vožnje, ponovno vključeval na glavno cesto. Pri tem je spregledal voznika osebnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Kamnika.

Nalet dveh vozil na štajerski avtocesti pri Blagovici

Minulo noč, okrog 23. ure je na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Po besedah Janija Jeraja, vodje I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale so gasilci zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter pregledali voznika,v katerega je naletelo vozilo. V nesreči ni bilo poškodovanih. Je pa nastala večja materialna škoda.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi