Na počivališču Lukovica z avtom trčil v stavbo bencinskega servisa

Danes nekaj pred 5. uro zjutraj je voznik z osebnim vozilom na počivališču v Lukovici trčil v stavbo bencinskega servisa OMV. Voznik je v nesreči utrpel lažje poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Jernej Slapar, vodja intervencije nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju nesreče, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na bencinskem servisu OMV na počivališču Lukovica, v smeri Ljubljane, obveščeni ob 4.57 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj, odklopili akumulator na vozilu, izvajali požarno zaščito, saj je bilo ob prijavi javljeno, da se kadi iz vozila ter z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine na cestišču. Voznik je v nesreči utrpel lažje poškodbe in bil s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljan v UKC Ljubljana.

Do nesreče naj bi prišlo v času, ko je voznik pripeljal na bencinski servis, med zaviranjem pa se vozilo zaradi spolzkega cestišča ni ustavilo in je zdrselo ter trčilo v stavbo bencinskega servisa.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi