Na magistralni cesti v Domžalah trčila osebno vozilo in motorist

Danes, okrog 17. ure je na magistralni cesti v Domžalah, v bližini Petrolovega servisa, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Slednji je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Primož Žnider, vodja intervencije IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o trku motorista in osebnega vozila, ki se je pripetila v križišču magistralne ceste in Poljske poti v Domžalah, obveščeni ob 17.03 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, posuli cestišče razlitih motornih tekočin in pomagali policistom pri usmerjanju prometa. V nesreči je motorist utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev NMP Domžale prepeljan v UKC Ljubljana.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da so bili policisti o prometni nesreči na magistralni cesti proti Domžalam v križišču s Poljsko potjo, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist, obveščeni nekaj pred 17. uro. Prometno nesrečo povzročil voznik osebnega vozila, ki je izsilil prednost motoristu. Motorist se je v nesreči poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Po do sedaj znanih podatkih ne gre za hujše poškodbe. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Tagi