Na Kamniški cesti trčila kombi in mopedist

Danes, nekaj minut čez 19.30 uro sta na Kamniški cesti v Domžalah, v križišču Deteljica, trčila kombinirano vozilo in voznik skuterja. Slednji je v nesreči utrpel hujše poškodbe.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, nam je povedal, da so bili ob 19.34 uri obveščeni, da sta na Kamniški cesti v Domžalah trčila kombinirano vozilo in motorno kolo. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj nesreče in nudili prvo pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovane osebe, ki so jo nato prepeljali v UKC Ljubljana.

V zvezi s prometno nesrečo, nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je po do sedaj zbranih obvestilih, do prometne nesreče prišlo, ker je voznik pri vključevanju v promet iz stranske ceste odvzel prednost motoristu. Pri tem se je motorist huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi