Na Homcu prišlo do naleta dveh osebnih vozil, ki sta nato pristali dvajset metrov od kraja trka

Danes, nekaj po 11. uri dopoldan je na regionalni cesti Domžale-Kamnik, v križišču naselja Homec prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili in sicer je prišlo do naleta v križišču z Bolkovo ulico. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP Domžale.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči v križišču regionalne ceste Domžale-Kamnik, v naselju Homec, obveščeni danes ob 11.05 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli izlite motorne tekočine. Reševalci NMP ZD Domžale so na kraju preventivno pregledali udeležence prometne nesreče, med njimi tudi otroka, ki se je v času nesreče nahajal v enem izmed osebnih vozil. Poškodovanih na srečo ni bilo.

Po besedah Potočnika, naj bi do nesreče prišlo v času, ko je voznica z osebnim vozilom v križišču z Bolkovo ulico na Homcu zavijala levo, v tistem trenutku je vanjo od zadaj trčil voznik drugega osebnega vozila. Obe osebni vozili, v enem sta se nahajali dve ženski in otrok, sta ob naletu pristali približno dvajset metrov od kraja trka. Sreča v nesreči je tudi ta, da je bil otrok pripet z varnostnim pasom, saj bi lahko ob trku poletel, da o možnih posledicah ne govorimo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Tagi