Na Duplici potniški vlak trčil v mladoletno osebo

Danes nekaj pred 19. uro je na Duplici pri Kamniku potniški vlak trčil v mladoletno deklico, ki se je v času prihoda vlaka preveč približala tirom. Poškodovano deklico so reševalci NMP ZD Kamnik prepeljali v UKC Ljubljana, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela hude telesne poškodbe.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da je nekaj pred 19. uro vlak na železniški progi med Duplico in Kamnikom trčil v osebo. Po do sedaj zbranih obvestilih se je mladoletna oseba, ki je bila v skupini drugih mladoletnih oseb, preveč približala tirom, ko je iz smeri Ljubljane proti Kamniku pripeljal potniški vlak in trčil vanjo. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v Klinični center Ljubljana, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela hude telesne poškodbe. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Zaradi nesreče je bil železniški promet na relaciji Kamnik – Ljubljana nekaj časa moten, saj so vlaki iz ljubljanske smeri vozili samo do Jarš.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Tagi