Na domžalski tržnici in na bližnjem parkirišču neznanec mimoidočim na vsiljiv način prodajal ročne ure

Pestra ponudba domačih pridelkov in izdelkov, ki jih ponudniki nudijo na domžalski tržnici, tja privabi številne občane in okoliške prebivalce. Gnečo pa sem ter tja izkoristijo tudi mobilni »trgovci« oziroma preprodajalci, ki obiskovalcem na vsiljiv način ponujajo različno robo sumljivega izvora. Takšen primer se je pripetil včeraj dopoldan, ko je neznanec občanom na domžalski tržnici in na bližnjem parkirišču na vsiljiv način ponujal ročne ure. Po vsej verjetnosti je šlo za ure, ki so po »nesreči« padle iz tovornjaka.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so domžalski policisti včeraj dopoldan posredovali na tržnici v Domžalah in sicer po prijavi občana, da oseba tam prodaja ročne ure. Policisti so zadevo preverili, opravili tudi nekaj identifikacijskih postopkov, med drugim tudi s štiri državljani Slovaške. Oseba, ki naj bi tam prodajala ure pa ni bila izsledena. Glede okoliščin bodo policisti nadaljevali z zbiranjem obvestil, so še povedali na PU Ljubljana.

Zato ni odveč priporočilo, da ne nasedajte takšnim trgovcem in od njih ne kupujte robe, ki jo ponujajo, ne glede na ceno. V primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le-te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimno telefonsko številko 080-1200.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi