Na avtocesti pri Blagovici avto v zaščitno ograjo, v Komendi padec motorista

Ob 15.05 so poklicni gasilci CPV Domžale dobili obvestilo, da je na avtocesti, malo pred cestninsko postajo Blagovica prišlo do prometne nesreče in sicer je osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. V prometni nesreči se je ena oseba poškodovala in bila prepeljana v UKC Ljubljana.

Vodja izmene CPV Domžale, Bogdan Potočnik, nam je povedal, da je do nesreče v kateri je bilo udeleženo eno osebno vozilo, ki je trčilo v zaščitno ograjo, prišlo na avtocesti pri cestninski postaji v Blagovici, v smeri proti Domžalam. Gasilci so takoj po prihodu proti naletno in protipožarno zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, z absorbentom posuli cestišče ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi mlajše ženske. Voznico brez vidnih poškodb so reševalci NMP ZD Domžale prepeljali na opazovanje v ljubljanski klinični center.

Približno ob istem času je do prometne nesreče prišlo tudi na regionalni cesti Križ-Komenda v občini Komenda, kjer je padel motorist. Na kraju prometne nesreče so posredovali gasilci PGD Kamnik in PGD Moste, ki so zavarovali kraj prometne nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP ZD Kamnik pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila ter posuli cestišče z absorbentom. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi