Na avtocesti med Lukovico in Krtino trčila tovorno in osebno vozilo

Danes, nekaj minut po 6.30 uri je na štajerski avtocesti med Lukovico in Krtino v smeri Ljubljane prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Zaradi prometne nesreče je bil na tistem odseku zaprt vozni pas, zaradi česar je nastal daljši zastoj.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na štajerski avtocesti med Lukovico in Krtino, v kateri sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo, obveščeni ob 6.39 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu ter z vpojnimi sredstvi posuli cestišče razlitih motornih tekočin. V nesreči se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, katerega so na kraju oskrbeli reševalci NMP Domžale in ga v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana.

Zaradi prometne nesreče je bil na tistem odseku zaprt vozni pas, zaradi česar je nastal daljši zastoj. Po poročanju Prometno-informacijskega centra za državne ceste je nastal zastoj, dolg približno 3,5 km. Zastoj je nastal tudi na vzporedni regionalni cesti pri Lukovici.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi