Na AC pri Blagovici na kombiniranem vozilu razneslo pnevmatiko, vozilo pa je nato trčilo v protihrupno ograjo

Danes okrog 18.30 ure je prišlo na avtocesti pred izvozom Blagovica, smer Trojane, do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo kombinirano vozilo, na katerem mu je med vožnjo razneslo pnevmatiko, zaradi tega pa je trčilo v protihrupno ograjo. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti in uslužbenci Darsa. V nesreči ni bilo poškodovanih, kombinirano vozilo pa je bilo popolnoma uničeno.

Matjaž Hribar, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na avtocesti pred izvozom Blagovica v smeri Trojane, obveščeni ob 18.32 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Kot nam je še povedal Hribar, naj bi do nesreče prišlo zaradi tega, ker je na kombiniranem vozilu med vožnjo po avtocesti razneslo pnevmatiko, vozilo pa je nato trčilo v protihrupno ograjo. V nesreči je bilo kombinirano vozilo popolnoma uničeno.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Tagi