Na AC pred izvozom Domžale gorelo osebno vozilo, na Župančičevi ulici našli onemoglo osebo

Poklicni gasilci so v petek in v soboto posredovali na dveh intervencijah. V petek malo pred 22. uro so dobili poziv, da na štajerski avtocesti pred izvozom Domžale gori osebno vozilo, v soboto dopoldan pa so na Župančičevi ulici v Domžalah s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala onemogla oseba.

Bogdan Potočnik, vodja izmene CZR Domžale, ki je posredovala na požaru osebnega vozila, nam je povedal, da so bili o požaru osebnega vozila na štajerski avtocesti v smeri Krtina – Domžale, približno 300 metrov pred izvozom za Domžale, obveščeni ob 21.38 uri. Takoj po prihodu so gasilci najprej zaščitili mesto požara in takoj pričeli z gašenjem osebnega vozila ter s hitrim posredovanjem preprečili, da vozilo ni pogorelo v celoti. Kako in zakaj je vozilo zagorelo, pa je zaenkrat še neznano. Poškodovanih ni bilo. Na kraju so bili prisotni tudi policisti.

Dnevna izmena poklicnih gasilcev CZR Domžale je v soboto, 18. februarja 2017, ob 10.37 uri dobila obvestilo, da se v stanovanju na Župančičevi ulici v Domžalah nahaja obnemogla oseba, reševalci NMP ZD Domžale pa do osebe niso mogli priti zaradi zaklenjenih vhodnih vrat. Gasilci so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja ter nato nudili pomoč reševalcem pri prenosu do reševalnega vozila. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Tagi