Močno počilo v Trzinu: v prometni nesreči udeležena tri tovorna in kombinirano vozilo, ena oseba poškodovana

Danes, okrog 13.30 ure je na trzinski obvoznici prišlo do naleta treh tovornih in kombiniranega vozila. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Zaradi prometne nesreče je bila nekaj časa zaprta trzinska obvoznica pri IC Trzin v smeri Ljubljane.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 13.30 obveščeni, da je na trzinski obvoznici prišlo do naleta treh tovornih in kombiniranega vozila. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na kombiniranem vozilu ter pomagali reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega voznika kombiniranega vozila, katerega so v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Trzin in policisti.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je nesrečo povzročil voznik, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo, ki je se zaradi kolone ustavilo pred njim. To vozilo je po trčenju odbilo še v vozilo pred njim. V nesreči se je voznik tretjega vozila lažje poškodoval. Zoper povzročitelja sledi prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi