Mladoletnik s konopljo in digitalno tehtnico padel v roke domžalskim policistom

Pred novim letom je v roke domžalskim policistom padel mladoletnik, ki je imel pri sebi prepovedano drogo rastline konoplje in manjšo digitalno tehtnico. Seveda so mladoletniku, ki je med drugim tudi stari znanec policije, zasegli prepovedano drogo in digitalno tehtnico ter mu odvzeli prostost.

Iz Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da so imeli policisti Policijske postaje Domžale dne, 21. decembra 2015, na območju Domžal v postopku mladoletnika ki je imel pri sebi 9,47 g prepovedane droge konoplje rastline in manjšo digitalno tehtnico. Za nujno potreben čas so mu policisti odvzeli prostost, po končanem postopku pa je bil izpuščen na prostost.

Zoper njega bo na pristojno državno tožilstvo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja po 186. členu KZ-1b Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Slednji je že bil obravnavan za premoženjska kazniva dejanja, so še sporočili iz PU Ljubljana.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Policijska postaja Domžale
Tagi