Med natovarjanjem na kamion se je prevrnil štirikolesnik, ena oseba utrpela poškodbe

Poklicni gasilci CZR Domžale so danes dopoldan v dobre pol ure posredovali na dveh intervencijah. Ob 9.26 uri so bili obveščeni, da se je na Šubljevi ulici na Rodici pri natovarjanju na kamion, prevrnil štirikolesnik, ob tem pa je šofer, ki je ga je natovarjal, padel ter si huje poškodoval glavo. Ob 9.51 uri pa so posredovali na Karantanski cesti v Domžalah, kjer je občanka padla s skirojem ter se lažje poškodovala.

Martin Juteršek, vodja intervencije III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 9.26 uri obveščeni, da je na Šubljevi ulici med natovarjanjem na kamion, prevrnil štirikolesnik. Šofer, ki je natovarjal štirikolesnik, je pri tem padel ter se z glavo udaril v nakladalno rampo. Ob tem je utrpel hujše poškodbe glave. Gasilci so na kraju nudili pomoč poškodovanemu vozniku do prihoda reševalcev NMP Domžale, ki so ga v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana.

Juteršek nam je povedal, da so ob zaključku te intervencije prejeli obvestilo, da je na Karantanski cesti, v bližini Doma upokojencev Domžale s skirojem padla mlajša občanka ter si ob tem lažje poškodovala po nogi. Gasilci so občanki nudili pomoč do prihoda reševalcev NMP Domžale, ki so jo oskrbeli na kraju.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi