Med Domžalami in Krtino trčili osebni vozili, pri Šentjakobu trčili tovorni vozili

Danes, nekaj minut čez 16. uro sta na štajerski avtocesti med Domžalami in Krtino trčili osebni vozili, pri tem je eno vozilo trčilo še v zaščitno ograjo. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala materialna škoda.

Martin Juteršek, namestnik vodje III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil na štajerski avtocesti med Domžalami in Krtino obveščeni ob 16.09 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili na akumulator na osebnem vozilu, ki je bilo najbolj poškodovano, z vpojnimi sredstvi posuli cestišče razlitih motornih tekočin ter nudili pomoč delavcem Darsa pri čiščenju vozila. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala materialna škoda na vozilih. Prav tako je poškodovan tudi del zaščitne ograje, saj je eno izmed udeleženih vozil po trku priletelo še v zaščitno ograjo.

Med Šentjakobom in Domžalami prišlo do naleta dveh tovornih vozil

Nekaj minut čez 18. uro je ponovno počilo na štajerski avtocesti in sicer je do na relaciji Šentjakob – Domžale prišlo do naleta dveh tovornih vozil. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o naletu dveh tovornih vozil na prehitevalnem pasu med Šentjakobom in Domžalami obveščeni ob 18.17 uri. Skupaj s gasilci Gasilke brigade Ljubljana so zavarovali kraj prometne nesreče, opravi pregled ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala materialna škoda.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi