Med Blagovico in Lukovico trčili osebni vozili, poškodovano osebo iz vozila rešili s tehničnim posegom

Danes, okrog 8. ure je na štajerski avtocesti med Blagovico in Lukovico proti Ljubljani prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe, katero so morali gasilci iz vozila rešiti s tehničnim posegom.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 8.00 uri obveščeni ,da sta na štajerski avtocesti med Blagovico in Lukovico proti Ljubljani trčili osebni vozili, pri tem je ena oseba ostala ukleščena v vozilu. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo. V nadaljnjo oskrbo so jo prevzeli reševalci NMP in jo prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so nudili še pomoč policiji. Na kraju so bili prisotni tudi delavci Darsa.

S Policijske uprave Ljubljana so v zvezi s prometno nesrečo med Blagovico in Lukovico sporočili, da je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega vozila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčila v vozilo pred seboj. V nesreči se je lažje poškodovala. Izdan ji bo plačilni nalog. Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bil promet na tem delu avtoceste močno otežen in so nastajali daljši zastoji. Avtocesta je bila v celoti odprta ob 11. uri.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi