Kolesarka zaprla pot motoristki, ki je zaradi tega padla in utrpela poškodbe

Danes zvečer nekaj po 19.30 uri je prišlo na cesti Ihan – Študa, pri nadvozu čez avtocesto, do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena kolesarka in motoristka. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CPV Domžale, reševalci NMP Domžale in policisti PP Domžale. V prometni nesreči je motoristka utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC na nadaljnje zdravljenje.

Vodja 3. Izmene CPV Domžale Matjaž Korošec, nam je v zvezi z nesrečo v kateri sta bili udeležena kolesarka in motoristka, povedal, da naj bi do nje prišlo v zaradi tega, ker naj bi kolesarka iz stranske ulice zapeljala na glavno cesto. V tistem trenutku je po glavni cesti peljala motoristka, ki se je hotela izogniti trčenju s kolesarko. Pri tem je padla po cestišču in utrpela telesne poškodbe. Poklicni gasilci so takoj po prihodu (na kraju so bili štiri minute po pozivu) najprej zavarovali kraj prometne nesreče in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovane motoristke v reševalno vozilo, ki jo je odpeljalo na zdravljenje v UKC Ljubljana. 

Kot nam je še povedal Korošec je bila tokratna intervencija poklicnih gasilcev CPV Domžale že 147. v letošnjem koledarskem letu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi