Išče se voznik črnega BMW-ja, ki je pri Mengšu povzročil prometno nesrečo

V krožišče zapeljal po nasprotni strani

Včeraj, okoli 17. ure je v krožišču na obvoznici pri Mengšu prišlo do prometne nesreče, kjer se je voznica osebnega vozila izogibala drugemu vozilu neznanega voznika, ki je v krožišče pripeljal po nasprotni strani in trčila v prometno signalizacijo. Pri tem so se voznica in trije potniki v vozilu lažje poškodovali.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je po do sedaj zbranih obvestilih nesrečo povzročil neznani voznik osebnega vozila znamke BMW, serije 3, karavan izvedbe, črne barve, ljubljanskega registrskega območja. Voznik je v krožišče pripeljal po nasprotni stani, voznica pa je da bi se izognila trčenju zapeljala s ceste. Neznani voznik je, ne da bi nudil podatke ali pomoč poškodovanim, odpeljal v smeri Trzina. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče.

Zaradi razjasnitve okoliščin na PU Ljubljana naprošajo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije, da to sporočijo na Policijsko postajo Domžale na številko (01) 724 65 80 ali pokličejo interventno številko 113 ali anonimno na 080 – 1200. Prav tako pozivajo voznika vozila, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na eno izmed podanih številk ali se zglasi na Policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta 96, Domžale.

Miha Ulčar; Foto:

Tagi