Huda prometna nesreča na trzinski obvoznici, dve osebi poškodovani

Danes okrog 9.40 uri je na trzinski obvoznici prišlo do prometne nesreče dveh osebnih vozil, v kateri sta dve osebi utrpeli poškodbe in bile s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljani v UKC Ljubljana. Zaradi prometne nesreče je bila kar nekaj časa zaprta cesta Trzin – Črnuče pri bencinskem servisu proti Ljubljani. Obvoz je potekal preko industrijske cone.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil na trzinski obvoznici pri bencinskem servisu obveščeni ob 9.45 uri. Takoj po prihodu so z gasilci PGD Trzin zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri oskrbi obeh poškodovanih voznic, kateri so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so nato še posuli cestišče razlitih tekočin ter pospravili avtomobilske razbitine, ki jih je razmetalo po cestišču.

Nataša Pučko iz Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z nesrečo povedala, da so policisti z zbiranjem obvestil in ogledom kraja nesreče ugotovili, da 57-letna voznica osebnega vozila ni upoštevala pravil prednosti, ko je zapeljala iz bencinskega servisa in izsilila prednost 26-letni voznici osebnega vozila. Obe udeleženki sta bili v nesreči lažje telesno poškodovani. Preizkus alkoholiziranosti je bil pri obeh negativen. V nesreči je nastalo za okoli 8000 evrov materialne škode. Promet v smeri Ljubljane je bil deloma oviran do 11.30 ure, obvoz je bil urejen preko industrijske cone. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: M. V., CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi