Huda nesreča v Trzinu: Pristal na strehi drugega avtomobila, dve osebi poškodovani

Danes, nekaj minut pred 11.30 uro je na trzinski obvoznici v križišču z industrijsko cono prišlo do hujše prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, pri tem je eno vozilo pristalo na strehi drugega vozila. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 11.21 uri obveščeni, da sta na trzinski obvoznici v križišču z industrijsko cono trčili dve osebni vozili, pri tem je eno vozilo pristalo na strehi drugega vozila. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi obeh poškodovanih voznikov, pomagali usmerjati promet ter očistili cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Trzin in policisti.

V zvezi s prometno nesrečo v Trzinu nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je do nesreče prišlo, ker je voznik v križišču odvzel prednost drugemu. Pri tem sta se povzročitelj in udeleženi voznik lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale, bralec

Tagi