Huda nesreča motorista: Na Prevojah motorist po trku z osebnim vozilom, skupaj z motorjem pristal v bližnjem grabnu

Danes malo pred 17.30 uro je prišlo do hudo prometne nesreče v naselju Prevoje v občini Lukovica, v kateri sta trčila motorno in osebno vozilo. V nesreči je motorist utrpel zelo hude poškodbe in bil prepeljan v ljubljanski UKC.

Vodja intervencije, Milan Peterca iz Centra za zaščito in reševanje Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči obveščeni ob 17.26 uri. Takoj po prihodu, na intervenciji so sodelovali tudi gasilci PGD Prevoje, PGD Lukovica in PGD Blagovica, so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilu ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista, ki je bil nato prepeljan v ljubljanski UKC. Gasilci so z razsvetljavo nudili tudi pomoč policistom pri preiskovanju kraja prometne nesreče. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Po neuradnih informacijah naj bi motorist, star naj bi bil malo čez 50 let, peljal po prednostni cesti, voznik osebnega vozila pa naj bi zapeljal na glavno cesto. Do trka naj bi prišlo v trenutku, ko je bilo osebno vozilo že poravnano na glavni cesti. Da je bil trk zelo hud, pokaže že to, da je motorno vozilo skupaj z motoristom odneslo v bližnji graben. Vzrok nesreče bo podala policija po preiskavi.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: PGD Blagovica
Tagi