Alma Novljan še vedno pogrešana, svojci za informacije ponudili visoko nagrado

63-letna Domžalčanka Alma Novljan je še vedno pogrešana, njeno izginotje pa je še vedno zavito v tančico skrivnosti, saj se je za njo 25. junija 2019, na sprehodu severozahodno od Malega jezera na otoku Mljet izgubila vsaka sled. V iskalni akciji na Mljetu niso našli nobenih sledov, njena družina pa še ni obupala, saj so na facebooku ustvarili stran “Tražimo Almo”, kjer prosijo za pomoč. Za informacije, ki bi pripeljale do pogrešane Alme, ponujajo 10.000 evrov nagrade.

Alma Novljan je izginila na območju Nacionalnega parka Mljet, da je pogrešana pa je na policijo podal prijavo njen mož , s katerim je letovala v avtokampu Đenka Lovište na Pelješcu. Takoj po prijavi se je začela velika iskalna akcija, ki je več dni potekala tako na kopnem kot v vodi, v katero so bili vključeni gasilci, gorski reševalci, reševalci s psi in čuvaji nacionalnega parka. Pri iskanju so si pomagali tudi s čolni, helikopterji in droni.

O pogrešani Almi v reševalni akciji niso našli nobenih sledi, vendar družina še ni obupala. Preko vikenda so na facebooku ustvarili stran “Tražimo Almo” in ponudili tudi visoko denarno nagrado za informacije, ki bi pripeljale do pogrešane Alme. V enem izmed objav je zapisano: “Iščem mamo! Za vse informacije pokličite 112, neposredno policijo. Za informacije boste prejeli nagrado 10.000 evrov!”

Alma je visoka 163 cm, srednje postave in svetlih las. V času izginotja je bila oblečena v črno majico z napisom »BIG BEN LONDON«, bele kratke hlače in rjave natikače.

Miha Ulčar; Foto: Facebook

 

Komentarji uporabnikov
Tagi