40-letnik padel s kozolca in se huje poškodoval, s helikopterjem prepeljan v bolnišnico

Danes, okrog 11.30 ure je v naselju Zavrh pri Trojanah prišlo prišlo do nesreče pri delu na kozolcu, saj je 40-letni občan med deli na kozolcu padel okoli 6 metrov v globino in se pri tem huje poškodoval.

Na kraju so posredovali gasilci PGD Trojane, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili nudili prvo pomoč poškodovanemu moškemu do prihoda reševalcev NMP Domžale. V nadaljevanju so gasilci še zavarovali kraj pristanka helikopterja. Reševalci NMP Domžale so poškodovanca oskrbeli, helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo HNMP na Brniku pa ga je prepeljal v UKC Ljubljana.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z delovno nesrečo na Zavrhu pri Trojanah povedla, da je bilo po doslej znanih podatkih ugotovljeno, da je 40-letni moški doma opravljal dela: “Pri tem se je povzpel na kozolec, kjer pa se je polomila nosilna deska in je zato padel okoli 6 metrov v globino. V nesreči se je moški huje poškodoval in je bil s helikopterjem odpeljan v UKC Ljubljana. Po dosedanjih ugotovitvah naj njegovo življenje nebi bilo ogroženo. Policisti pri dogodku niso zaznali znakov kaznivega dejanja.”

Miha Ulčar; Foto, video: PGD Trojane

 

Tagi