10-letna deklica utrpela poškodbo stopala pri nesreči s skirojem

Danes, okrog 15. ure je igrišču pri Osnovni šoli Trzin prišlo do poškodbe 10-letne deklice s skirojem. Deklica je utrpela poškodbo stopala, na kraju pa so posredovali gasilci in reševalci, ki so deklico oskrbeli, imobilizirali in prepeljali v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 14.55 uri obveščeni, da je pri Osnovni šoli Trzin prišlo do poškodbe 10-letnega otroka s skirojem. Skupaj z gasilci PGD Trzin so pomagali reševalcem NMP Domžale pri imobilizaciji poškodovane deklice ter razstavili skiro, saj se je tačka od skiroja zapičila v njeno stopalo.

Jeraj nam je še povedal, da je intervencija potekala izredno usklajeno, za kar se zahvaljuje vsem sodelujočim interventnim enotam. Deklici so gasilci v tolažbo izročili plišastega medvedka, reševalci pa so jo prepeljali v UKC Ljubljana.

Tomaž Tomaževic s PU Ljubljana nam je povedal, da se je glede na do sedaj zbrana obvestila dogodek na neprometni površini, kjer se je otrok poškodoval pri uporabi skiroja. Pri tem do sedaj niso bili ugotovljeni elementi kaznivih ravnanj, policisti pa bodo vse ugotovljene okoliščine ustrezno zabeležili.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi