PGD Šmarca Osnovni šoli Marije Vere doniralo prenosni računalnik

Da bi vsem učencem osnovne šole zagotovili možnosti za izobraževanje na daljavo v času karantene, je med drugimi tudi PGD Šmarca z veseljem priskočila na pomoč Osnovni šoli Marije Vere na Duplici in sicer je kupila in dostavila prenosni računalnik, pripravljen za delo od doma.

Osnovna šola je na svoji spletni strani objavila prošnjo za donacijo računalniške opreme, ker so hitro ugotovili, da imajo nekateri učenci doma premalo zmogljive računalnike ali pa jih nekateri sploh nimajo ali pa si jih delijo z ostalimi družinskimi člani. Vodstvo PGD Šmarca je bilo zelo hitro enotno, da je potrebno šoli pomagati saj je to šola, ki jo obiskuje tudi vsa mladina iz Šmarce. Gasilci iz Šmarce se namreč zavedamo, da ne gre samo za to kaj in kje boš kaj dobil ampak tudi kje in kako lahko pomagaš in doprineseš k skupnosti. To smo dokazali tudi že v preteklosti še posebej v izrednih situacijah podobnih, kot je trenutna.

Prepričani smo, da so poleg PGD Šmarca, ki je prostovoljno gasilsko društvo tudi drugi posamezniki, podjetja ali organizacije, ki lahko v svojem okolju pomagajo šolam in njihovim učencem, kljub temu, da mnogi že pomagate in stojite ob strani mnogim na različnih področjih.

Poveljnik PGD Šmarca: Mitja Šarec

Komentarji uporabnikov
Tagi