Obvestilo Društva upokojencev Domžale

Vse včlanjene v Društvo upokojencev Domžale obveščamo, da smo od Civilne zaščite Občine Domžale pridobili 2000 zaščitnih mask za enkratno uporabo. Razdeljevati jih bomo pričeli naslednji teden, to je po velikonočnem ponedeljku. Kdaj in kako jih bomo razdeljevali vam še sporočimo.

Vsi tisti, ki bi jih pa že prej nujno rabili lahko pokličete našo dežurno telefonsko številko 031 623 114 (Marija) kadarkoli in dogovorili se bomo, kako jih boste lahko prejeli.

Vsekakor se maske ne bodo razdeljevale v domovih posameznika ampak na dvoriščih, oz. drugih manj obljudenih površinah vsakemu posamezniku, ali po več skupaj nekomu, ki živi v bloku, ter v soseskah kjer živi večje število starejših. Če nujno rabite masko, pa jo lahko dobite tudi če niste včlanjeni v Društvo upokojencev Domžale, kajti odločili smo se poskrbeti za najbolj ranljivo starejšo populacijo, saj to delamo, skrbimo za starejše ljudi, prostovoljci v projektu Starejši za starejše pri Društvu upokojencev Domžale.

Želimo vam zdrave, mirne, sproščene in tople Velikonočne praznike, preživite jih doma v krogu svojih najdražjih in se skupaj z njimi imejte kar se da lepo!

Vodstvo DU Domžale, skupaj s prostovoljci Projekta SzS in Komisije za socialna vprašanja

 

Komentarji uporabnikov
Tagi