Korona prinesla prvo skladbo Romana Vukine – Romca “Svet se vrti”

Domžalčan Roman Vukina – Romc, nekdanji član skupine Flirt, s katerimi so ustvarili, kar nekaj hitov (Romeo in Julija, Ona …), je pred kratkim izdal svojo prvo samostojno skladbo “Svet se vrti”, za katero je posnel tudi videospot. Pesem je nastala v času korone, ko se je večini ustavil čas. Romcu se čas ni ustavil, saj je zavihal rokave. Njegov rezultat pa si lahko ogledate v zgornjem videu.

Skladba “Svet se vrti” je kitarska pop skladba, ki je nastala v času korone, ko se nam je res ustavil čas. Glasba in tekst sta Romanovo delo, pod produkcijo je podpisan Zvone Kukec, solo kitare je odigral Žan Girandon, klaviature Peter Vdovč, back vokale pa je odpela Katarina Nasteska.

Romcu se čas ni ustavil nikoli, vselej je bil del glasbene scene, poleg skupine Flirt in Elektrika, kjer se je prvič znašel v vlogi frontmana, je v zadnjih letih napisal nekaj pesmi za Vilija Resnika in Dadi Daza. Zdaj pa ga lahko slišite na radijskih postajah širom Slovenije kjer vas bo prepričal njegov markanten glas.

Miha Ulčar; Foto: arhiv Romana Vukine – Romca; Video: Roman Vukina – Romc

Komentarji uporabnikov
Tagi