Fast Food Dželo z dostavo ponovno z vami

Ker je skrb za vašo varnost in zdravje prioriteta, je ob razglasitvi epidemije novega koronavirusa, svoja vrata zaprl tudi vaš priljubljeni Fast Food Dželo. Ker smo zaradi trenutno situacije bolj ali manj vezani na svoj dom, je naslednja novica več kot razveseljiva: “Z današnjim dnem, 30. marcem 2020, je Fast Food Dželo ponovno odprt in sicer samo z dostavo!

Fast food Dželo je okrepčevalnica z veliko izbiro hrane in pijače, nahaja pa se ob glavni cesti pri železniški postaji v Preserjah pri Radomljah, se pravi na križpotju proti Domžalam, Kamniku, Mengšu in Radomljami. V njihovi ponudbi najdete Döner kebab, čevapčiče, pleskavice, jufke, plošče za več oseb, hot doge, ameriške hot doge, hamburger, cheeseburger, chickenburger, sirov, mesni in pizza burek in še veliko ostalih stvari. Na voljo pa imajo tudi vegi ponudbo, za vse tiste, ki ne uživajo mesa. Skratka, ponudba za vse okuse in želje!

Vse te dobrote vam v času ukrepov pripeljejo na dom, in sicer vsak dan med 9. in 19. uro.

Naročila na telefonski številki 040 133 193 ali 070 285 461.

Če te v praznem želodčku tišči, za to okrepčevalnica Fast food Dželo v trenutku poskrbi!

Fast Food Dželo lahko spremljate tudi preko Facebook strani.

Z ukrepom tudi mi pripomoremo k upočasnitvi širjenja novega koronavirusa. Pazite na svoje zdravje in zdravje najbližjih ter #ostanitedoma!

Naročnik oglasa: Fast Food Dželo (dzelo.si)

Komentarji uporabnikov
Tagi