Člani Kluba borilnih veščin Domžale aktivni tudi v boju proti koronavirusu

Zaradi epidemije koronavirusa je življenje zastalo tudi v športnih klubih in društvih, kar pomeni, da se ne izvajajo skupinski treningi, priprave in tekmovanja. Za ohranjevanje kondicije in pripravljenost se večinoma poslužuje individualnih treningov doma ali pa v naravi.

Športne vadbe in aktivnosti so s prihodom epidemije zastali tudi v Klubu borilnih veščin Domžale. Člani kluba prihajajo z vseh vetrov, prav tako so različnih poklicev. Med njimi najdemo zdravnike, medicinske sestre, gasilce, policiste, reševalce, vojake …, ki v teh dneh še posebej aktivno delujejo v svojih službah ali pa kot prostovoljci v sistemu zaščite in reševanja. Na vse je zelo ponosen predsednik kluba Marjan Bolhar, ki se jim v imenu kluba za njihov prispevek v boju proti koronavirusu zahvaljuje.

Je pa Marjan Bolhar v pred kratkim s strani Športne unije Slovenije prejel Športno spominsko knjigo, v kateri se nahajajo odlični slovenski športniki iz različnih športnih panog. Prostor v spominski knjigi so namenili tudi Marjanu, saj je dvakratni državni prvak v boksu in dvanajstkratni v kickboxu, kjer je tudi zmagovalec evropskih in svetovnih pokalov ter balkanski prvak.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv Kluba borilnih veščin Domžale

Tagi