Abonmajska sezona 2019/20 Doma kulture Kamnik se podaljšuje v jesen

V Domu kulture Kamnik so se v preteklih mesecih zaradi razglasitve pandemije znašli v nezavidljivem položaju. V tem trenutku ukrepi ne omogočajo nemotenega izvajanja prireditev, zato so večino dogodkov, ki jih v juniju pripravljajo v sodelovanju s kamniškimi kulturnimi akterji, postavili na različne lokacije po Kamniku.

Žal zaradi narave gledaliških predstav in nezmožnosti upoštevanja vseh ukrepov, ki so potrebni za izvedbo dogodkov,  načrtovanega abonmajskega programa ni bilo mogoče izvesti.

Po dve odpadli predstavi iz vsakega abonmaja (Abonma Kam’na’smeh, Maistrov abonma in Abonma Kam’nček) si boste lahko ogledali v novih terminih, ki pa bodo zaradi negotove situacije in otežene koordinacije s strani gledališč, znani konec avgusta. Prednost pri ogledu abonmajskih predstav bodo imeli abonenti posameznih abonmajev Doma kulture Kamnik.

Predstave bodo izvedene v skladu s trenutnimi zdravstvenimi ukrepi, v kolikor bo potrebna omejitev števila obiskovalcev v dvoranah, odigrane v dveh zaporednih dneh, nekatere predstave bodo zaradi negotovosti situacije samih gledaliških hiš zamenjane z novimi predstavami.

Repertoar sezone 2020/21 bodo razgrnili konec leta. Abonmajska sezona bo izjemoma potekala od januarja do maja 2021.

Nina Irt / ZTŠK Kamnik; Foto: ZTŠK Kamnik

 

Tagi